Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 11:50

Ο Γιώργος Φιλντίσης γενικός γραμματέας στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Γιώργος Φιλντίσης γενικός γραμματέας στο Δήμο Τριφυλίας

Ο Γιώργος Φιλντίσης ανέλαβε τη θέση του γενικού γραμματέα στο Δήμο Τριφυλίας, θέση την οποία του εμπιστεύτηκε ο νέος δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας. 

 

Ο Γιώργος Φιλντίσης, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, κατάγεται από τη Βανάδα Τριφυλίας. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (ΑΣΟΕΕ) και της Ανωτέρας Τηλεπικοινωνιακής Σχολής ΟΤΕ Αθηνών. Διατέλεσε διευθυντής στον ΟΤΕ, θέση από την οποία και συνταξιοδοτήθηκε. 

Με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει ασχοληθεί ενεργά αφού είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Αυλώνα και μάλιστα είχε εκλεγεί πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο στον καποδιστριακό δήμο. 

Σήμερα επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας. Επίσης ήταν μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Πεύκης, πρόεδρος στην ΔΑΚΕ ΟΤΕ του Νομού Ευβοίας, πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Νομού Ευβοίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Πελοποννησίων Ευβοίας όπως και εκδότης της εφημερίδας «Μωραΐτες» του ίδιου Συνδέσμου.

Είναι έγγαμος, πατέρας 3 παιδιών και κατοικεί στη Βανάδα.

 

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER