Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 22:07

Πέταξε το… αξίωμα κατάμουτρα στο δήμαρχο ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από την

 

Η πρώτη αντίδραση στον ορισμό αντιδημάρχων από τον δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο καταγράφηκε χθες, από το Γιώργο Παπαδόπουλο, αντιδήμαρχο στην προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής.

 

Με μια λακωνική ανακοίνωσή του, ο τ. αντιδήμαρχος καθιστά κάτι παραπάνω από σαφές ότι -σε σχέση με τη συνολική του προσφορά, στον συνδυασμό, αλλά και προσωπικά στον δήμαρχο, όπως λέει- νιώθει «ριγμένος» με τον ορισμό του ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ανδρούσας και ως εκ τούτου δεν τον αποδέχεται.

Σημειώνει, ειδικότερα, ο Γ. Παπαδόπουλος στη λιτή του ανακοίνωση:

«Κύριε δήμαρχε Μεσσήνης

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με τοποθετήσετε εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο της Δ.Ε. Ανδρούσας, πλην όμως σας γνωρίζω ότι δεν αποδέχομαι τον ορισμό μου, καθότι η συνολική προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο, στον συνδυασμό μας, αλλά ιδιαιτέρως σε σας προσωπικά, δεν έτυχε της επιβεβλημένης αναγνώρισης εκ μέρους σας.

Γεώργιος Ι. Παπαδόπουλος

 

Υ.Γ. Θα θεωρούσα την έγκαιρη ενημέρωσή μου εκ μέρους σας, ως κίνηση αβροφροσύνης, που θα απάλυνε τις εντυπώσεις μου για την επιλογή σας. Δυστυχώς, ούτε αυτής της ενέργειάς σας έγινα αποδέκτης».