Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 21:05

7 εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
7 εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Καλαμάτα

 

 

Εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και δικαίωμα υπογραφής, όρισε χθες με απόφασή του ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

 

Σύμφωνα με την απόφαση, μεταξύ άλλων, «ασκούν εποπτεία στο έργο των συγκεκριμένων διευθύνσεων ή τμημάτων και τα υπηρεσιακά στελέχη φροντίζουν για την υλοποίηση της δημοτικής πολιτικής και των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων (Επιτροπές, Δημοτικό Συμβούλιο)».

Ειδικότερα, ο δήμαρχος όρισε ως εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους:  

α) Διοίκηση: Το Θανάση Ηλιόπουλο με αρμοδιότητα την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα διοίκησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

β) Οικονομία: 1) Τον Παύλο Μπουζιάνη σε θέματα εποπτείας των 37 κοιμητηρίων του δήμου. 2) Το Γιώργο Φάβα σε θέματα δημοτικής περιουσίας του δήμου και των Νομικών Προσώπων. 3) Το Γιάννη Καμβυσίδη σε θέματα που αφορούν στη λειτουργία του τμήματος ελέγχων (καταστήματα, έλεγχοι, στάθμευση, συνεργασία με ΕΛΑΣ κλπ).

γ) Πρόνοια: 1) Την Αναστασία Μπελογιάννη για τη λειτουργία του Δημοτικού Παντοπωλείου, του δημοτικού συσσιτίου και της παροχής δεκατιανού σε μαθητές. 2) Τη Χρυσή Λιάππα για την εποπτεία του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι".

δ) Πράσινο: 1) Το Σωτήρη Μιχαλόπουλο με αρμοδιότητα την εποπτεία του φυτωρίου του δήμου και την καταβολή κάθε προσπάθειας για την κάλυψη των αναγκών του δήμου σε νέα φυτά κάθε είδους. 2) Το Γιάννη Αδαμόπουλο με αρμοδιότητα την εποπτεία σε θέματα αγροτικά και γενικά την πολιτική αγροτικής ανάπτυξης. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER