Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 21:22

Αναβλήθηκε η συζήτηση για τη χωματερή της Πύλου

Γράφτηκε από τον
Αναβλήθηκε η συζήτηση για τη χωματερή της Πύλου

Αναβλήθηκε την Παρασκευή (12/9) στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας η συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά του Δήμου Πύλου - Νέστορος, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του υπουργού Περιβάλλοντος για την τραγική κατάσταση με τα σκουπίδια στον Αγιο Νικόλαο της Πύλου.

 

Η συζήτηση της αίτησης με την οποία ζητείται η έκδοση προσωρινής διαταγής, προσδιορίστηκε για την Παρασκευή 19 του μήνα. Την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο ο δικηγόρος - πρώην δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Την αναβολή ζήτησε ο δικηγόρος του δήμου Χρήστος Παναγιωτόπουλος, καθώς, όπως υποστήριξε, το δικόγραφο πήγε στο δήμο μόλις την Πέμπτη, προχθές και αυτός το πήρε χθες. Εκ μέρους του δήμου παρέστη ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε ότι ο δήμαρχος απουσιάζει το τελευταίο 3ήμερο. Στο δικαστήριο παρέστησαν δικηγόροι - εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του υπουργείου Περιβάλλοντος, ο ενάγων, ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Ηλίας Κανάκης και κάτοικοι από το Καινούργιο Χωριό.

 

Γ.Σ.


NEWSLETTER