Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 18:22

Εκταση10 στρεμμάτων στην παραλιακή ζώνη Ναυπλίου παραχωρείται από το ΤΑΙΠΕΔ στον δήμο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκταση10 στρεμμάτων στην παραλιακή ζώνη Ναυπλίου παραχωρείται από το ΤΑΙΠΕΔ στον δήμο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης των οικοπέδων της παραλιακής ζώνης Ναυπλίου- Νέας Κίου στον Δήμο Ναυπλιέων από το ΤΑΙΠΕΔ.

 

Ειδικότερα, σήμερα πραγματοποιήθηκε οριστική συμφωνία μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη, του εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ και του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, για την κυριότητα των εν λόγω οικοπέδων, συνολικής έκτασης δέκα στρεμμάτων, ιδιοκτησίας του Δημοσίου, των οποίων η διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση ανήκε στο ΤΑΙΠΕΔ.

Η αίσια έκβαση αυτής της υπόθεσης έχει ικανοποιήσει την τοπική κοινωνία, η οποία είχε εναντιωθεί με την εκποίηση των οικοπέδων από το ΤΑΙΠΕΔ, γιατί αποτελούσε πάγιο αίτημα η παραχώρησή τους στον δήμο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κωστούρος, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο δήμος αποκτά ελεύθερο χώρο, ώστε να προχωρήσει στην κατασκευή σχολείων, συνεδριακών αιθουσών και πολυχώρων πολιτισμού που θα καλύψουν τις ανάγκες του». «Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου και επιθυμώ να εξάρω την αποφασιστική συμβολή και καταλυτική παρέμβαση του συντοπίτη μας υπουργού ΠΕΚΑ στην παραχώρηση των οικοπέδων στον δήμο μας» πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER