Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 14:21

Γ. Θεοδωρακόπουλος: "Η Ρ.Α.ΚΙ. θα συνεχίσει δυναμικά στην Τριφυλία"

Γράφτηκε από τον
Γ. Θεοδωρακόπουλος: "Η Ρ.Α.ΚΙ. θα συνεχίσει δυναμικά στην Τριφυλία"

"Κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε έναν φορέα δημοκρατικής έκφρασης και ελπίδας" σημειώνει ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, μέχρι πρότινος επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας, σε ανακοίνωσή του, με την οποία εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του, τόσο από την θέση αυτή όσο και από δημοτικός σύμβουλος. Οπως εξηγεί, οι λόγοι είναι προσωπικοί, ενώ υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

 

Αναλυτικά σημειώνει: «Προσωπικοί λόγοι και αντικειμενικές δυσκολίες με οδήγησαν, όπως ίσως μάθατε, στην απόφαση να παραιτηθώ από δημοτικός σύμβουλος και από επικεφαλής του συνδυασμού μας (Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση - Ρ.Α.ΚΙ.), αφού εκτίμησα ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ με την συνέπεια που θα ήθελα και που απαιτούσε η θέση αυτή. Είμαι βέβαιος ότι ο συνδυασμός μας λόγω της αρχής του να είναι μη αρχηγικός ή προσωποπαγής θα συνεχίσει δυναμικά, χωρίς να επηρεασθεί από αυτή την απόφαση, την καθημερινή μάχη για την βελτίωση των συνθηκών στο δήμο μας, αφού στηρίζεται σε ευρεία βάση ενεργών πολιτών με αξίες, οράματα και μεράκι.

Αυτό που κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε, έναν φορέα δημοκρατικής έκφρασης και ελπίδας, θα το διατηρήσουμε.

Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες, τους φορείς, τους φίλους που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να είμαστε όλοι διαρκώς παρόντες στον άλλο δρόμο για την Τριφυλία».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER