Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 21:28

Φορτωμένη συνεδρίαση την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

Με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ αυτών και ο καθορισμός της έδρας λειτουργίας του Δημόσιου ΙΕΚ Τριφυλίας, συνεδριάζει την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στις 7 το βράδυ. Οσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, ήδη ο δήμαρχος με την τοποθέτησή του στο προηγούμενο συμβούλιο είχε δείξει ότι πολιτική απόφαση της δημοτικής αρχής είναι να καθοριστούν ως έδρα του τα Φιλιατρά.

 

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Συγκρότηση Επιτροπών Δήμου Τριφυλίας έως 28-2-2015: α. Επιτροπή παραλαβής εργασιών και μεταφορών υπηρεσιών, β. Επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών για εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων  του δήμου, γ. Επιτροπή καταλληλότητας, δ. Επιτροπή παραλαβής έργων προϋπολογισμού μέχρι 6.985,80 ευρώ, ε. Επιτροπή παραλαβής έργων προϋπολογισμού από 6.985,80 ευρώ και άνω.

Εγκριση προγραμματικής σύμβασης του έργου «Βελτίωση δρόμου Αετός - Μάλθη» β' φάση, εξουσιοδότηση δημάρχου για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης και ορισμός εκπροσώπου του δήμου με τον αναπληρωτή του. Εγκριση 1ου ΑΠΕ και παράταση του έργου «Δημοτική οδοποιία Καλού Νερού». Περί εγκρίσεως του 1ου ΑΠΕ και χορήγηση παράτασης  της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ανακατασκευή προαυλείου χώρου-ενίσχυση περιμετρικού τοίχου 2ου Δημ. Σχολείου Γαργαλιάνων». Εγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για την προμήθεια υδραυλικών υλικών συντήρησης-επέκτασης υδραγωγείου Δ.Κ. Τριπύλης. Εγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την τοπική εορτή Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτη της Δ.Κ. Γαργαλιάνων. Παραχώρηση θέσεων εμποροπανήγυρης Δ.Κ. Γαργαλιάνων έτους 2014. Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικονομικού έτους 2014. Εγκριση δαπάνης για την εθνική εορτή 28ης Οκτωβρίου. Περί καθορισμού ανώτατου επιτρεπόμενου χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας ανά μήνα, του δημάρχου, γενικού γραμματέα και αντιδημάρχων, σύμφωνα με την ΚΥΑ 18391/05. Πρόσληψη προσωπικού με ημερομίσθια.

 

Κ.Μπ.