Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 15:28

Ενοικίαση 4 στρεμμάτων για αδέσποτα σκυλιά από το Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ενοικίαση 4 στρεμμάτων για αδέσποτα σκυλιά από το Δήμο Καλαμάτας

Εκταση 4 στρεμμάτων όπου θα συγκεντρώνει τα αδέσποτα ζώα, προγραμματίζει να νοικιάσει ο Δήμος Καλαμάτας. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί και να εγκριθεί στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας ενημέρωσε προχθές το βράδυ την αντιπρόεδρο του Φιλοζωικού Ομίλου  Μ. Ασημακοπούλου. 

Σε δηλώσεις του, χθες, παρατήρησε πως «έχουμε μεγάλο ζήτημα στην πόλη με τα αδέσποτα» κι επεσήμανε ότι «ο δήμος πληρώνει τη διατροφή τους. Ξοδεύουμε πολλές χιλιάδες ευρώ, αγοράζοντας εκατοντάδες σάκους με τροφές που τις δίνουμε στα ζώα, σε 6 σημεία στην περιοχή της Καλαμάτας».

Στο χώρο των 4 στρεμμάτων που θα νοικιαστεί, σύμφωνα με το δήμαρχο, θα συγκεντρώνονται «κάποια από τα αδέσποτα, ιδιαίτερα τα αδέσποτα που χειρουργούμε. Ο δήμος πληρώνει και τη διαδικασία στείρωσης». Ο κ. Νίκας εκτίμησε «μέσα στο χρόνο να έχει επιλεγεί η κατάλληλη έκταση ει δυνατόν και με οικίσκο, για να φιλοξενούμε ζώα που βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση ή είναι επιθετικά, πάντοτε σύμφωνα με το νόμο».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER