Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 08:45

Ανοιχτή εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ανοιχτή εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Καλαμάτας

Η πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση για τη σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας της Καλαμάτας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021 θα γίνει την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο.

Οπως είπε χθες ο πολιτικός προϊστάμενος του Γραφείου Υποψηφιότητας Νίκος Μπασακίδης, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, τα χρονοδιαγράμματα τηρούνται με προσοχή, υπάρχει σαφής προγραμματισμός, και τα στοιχεία που θα ενταχθούν στο φάκελο θα ελεγχθούν με επιστημονικά κριτήρια. Στόχος είναι η σύνταξη του φακέλου να γίνει με επαγγελματικό τρόπο. Στη βραδιά αυτή όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς θα μπορούν να καταθέσουν και να συζητήσουν τις προτάσεις τους. Εκεί θα αναφερθούν στοιχεία για το θεσμό αλλά και τη διαδικασία.
Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Εκτορας Τσατσούλης, εκτελεστικός υπεύθυνος του Γραφείου Υποψηφιότητας, τόνισε ότι στην πρώτη αυτή επίσημη εκδήλωση θα ακουστούν στοιχεία που αφορούν το σχεδιασμό και τα επόμενα βήματα - χωρίς όμως να αναφερθούν όλες οι πληροφορίες, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει από τις άλλες πόλεις. "Ολοι οι φορείς μπορούν να έρθουν, και τα όσα μας πουν θα αξιολογηθούν. Ο φάκελος θα υποβληθεί το Νοέμβρη του 2015", είπε κλείνοντας.
Γ.Σαρ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER