Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 13:13

Πετυχημένο ξανά το παζάρι μεταχειρισμένων οχημάτων στο ΒΙΟΠΑ

Γράφτηκε από την
Πετυχημένο ξανά το παζάρι μεταχειρισμένων οχημάτων στο ΒΙΟΠΑ

 

Με ικανοποιητικό αριθμό πωλήσεων αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε χθες το 2ο παζάρι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας. Οι υποψήφιοι αγοραστές που αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους στο νέο αυτό παζάρι, ήταν αρκετοί, όπως περισσότερα ήταν και τα οχήματα που εκτέθηκαν προς πώληση. Οι εκτιμήσεις των συμμετεχόντων είναι πως αυτή η διοργάνωση θα πάει πολύ καλά στο μέλλον, αρκεί να διαφημιστεί περισσότερο, να προσελκύσει επισκέπτες -είτε ως πωλητές, είτε ως αγοραστές- και από γειτονικούς νομούς.

 

Από τους συμμετέχοντες μάλιστα χαρακτηρίστηκε σοφή η απόφαση των διοργανωτών να πραγματοποιείται κάθε Κυριακή το παζάρι και όχι κάθε 1η Κυριακή του μήνα.

Ο Νίκος Πράττης μιλάει για μια πολύ καλή πρωτοβουλία με σημαντική ανταπόκριση. Οπως λέει την περασμένη εβδομάδα πουλήθηκαν 5 - 6 αυτοκίνητα ενώ χθες περισσότερα. Θεωρεί όμως πως ο δήμος θα πρέπει να βάλει μεγάλες επιγραφές πριν την είσοδο της πόλης, για να αντιλαμβάνεται ο διερχόμενος που βρίσκεται το Βιοτεχνικό Πάρκο.

Ο Παναγιώτης Σάμιος έλαβε μέρος και στα δύο πρώτα παζάρια και όπως διαπίστωσε η κίνηση πήγε πολύ καλά.

Ο Βασίλης Σπυρόπουλος πιστεύει πως στη συνέχεια θα το μάθει ο κόσμος και θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κίνηση, και από γειτονικούς νομούς. Θεωρεί πως πρόκειται για μια πολύ καλή πρωτοβουλία - έξυπνη κίνηση, καθώς έρχεται σε άμεση επαφή ο πωλητής με τον αγοραστή. 

Ο πρόεδρος των επαγγελματιών του Βιοτεχνικού Πάρκου Κυριάκος Ψυχάρης εκφράζει την ικανοποίησή του από την ανταπόκριση του κόσμου και μιλά για σημαντικό αριθμό αγοραπωλησιών. Μάλιστα, όπως λέει, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να τεθεί υπό συζήτηση και το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν και άλλα εμπορεύματα, όπως αντίκες, στο χώρο, ώστε να διευρυνθεί το παζάρι και να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο. Οπως τονίζει, είναι σημαντικό το γεγονός πως η διοίκηση της "Διοκλής Α.Ε." από τη μέχρι τώρα συνεργασία "δεν έχει παρωπίδες" και υπάρχει συνεννόηση με τους επαγγελματίες του ΒΙΟ.ΠΑ. 

Κ.Δ.


NEWSLETTER