Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 16:31

Κυκλοφοριακή μελέτη για Πύλο και Χώρα με χρηματοδότηση από την ΤΕΜΕΣ

Γράφτηκε από τον
Κυκλοφοριακή μελέτη για Πύλο και Χώρα με χρηματοδότηση από την ΤΕΜΕΣ

Η ΤΕΜΕΣ (Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε.) αναλαμβάνει τη δαπάνη για την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης σε Πύλο και Χώρα, η οποία προεκτιμήθηκε στο ποσό των 30.000 ευρώ.

Τη δωρεά αυτή της εταιρείας την αποδέχθηκε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου - Νέστορος. Οπως επισημαίνεται στην απόφαση, τη μελέτη θα την εκπονήσει «η εταιρεία "Γεωγραφική Α.Ε.", η οποία εκπονεί τις μελέτες για τους οδικούς άξονες Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη, Ριζόμυλος - Καλαμάτα και Σουληνάρι - Κορυφάσιο και έχει ως εκ τούτου αυξημένη γνώση των κυκλοφοριακών συνθηκών και απαιτήσεων στην περιοχή».
Στην εισήγησή του ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής Παναγιώτης Πετρόπουλος ανέφερε: «Στα πλαίσια της αυξανόμενης τουριστικής κίνησης στην περιοχή και της αύξησης της επισκεψιμότητας τόσο στην Πύλο όσο και στη Χώρα, λόγω εκτέλεσης έργων αναμόρφωσης του παραλιακού ιστού, αλλά και των αρχαιολογικών χώρων που υπάρχουν, κρίνεται επιτακτική η εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης και θα πρέπει να αποδεχθούμε τη δωρεά - προσφορά αυτή».


NEWSLETTER