Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 09:00

Πολιτιστική Πρωτεύουσα: Προσλήψεις υποστήριξης του Γραφείου Υποψηφιότητας

Γράφτηκε από την

Αναδόχους για τη σύναψη συμβάσεων ανάθεσης προμήθειας υπηρεσιών, προς υποστήριξη των εργασιών του Γραφείου Υποψηφιότητας, στο πλαίσιο της διεκδίκησης του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, επέλεξε χθες το Δ.Σ. της "Φάρις".

Η υπηρεσία "Δημιουργία λογοτύπου, γραφιστική υποστήριξη και υπηρεσίες ιστοσελίδας" ανατέθηκε ομόφωνα στον Οδυσσέα Γαληνό - Παπαρούνη, που ήταν και ο μόνος υποψήφιος. Για την υπηρεσία "Συντονισμός διαδικασίας πολιτιστικού σχεδιασμού και ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών", κατατέθηκαν υποψηφιότητες από τη Βασιλική Ντανταβασίλη, την Αννα Καλογεροπούλου, τη Γεωργία Μαυρέα, τον Ιωάννη Κακούρο και τη Μαρία Καλλικούνη. Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία την ανάθεση της υπηρεσίας στη Μαρία Καλλικούνη. Η "Υπηρεσία επικοινωνίας, λειτουργίας Γραφείου Τύπου και Διεθνών Σχέσεων" ανατέθηκε κατά πλειοψηφία στη Γεωργία Γιαννακέα, που ήταν και η μόνη υποψήφια.
Το Γραφείο Υποψηφιότητας είναι το όργανο, στο οποίο ανατέθηκε η διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021, εκ μέρους της πόλης της Καλαμάτας. Το Γραφείο Υποψηφιότητας λειτουργεί με ευθύνη της "Φάρις", μέσω προγραμματικής συμφωνίας με το Δήμο Καλαμάτας και το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Αποστολή του Γραφείου Υποψηφιότητας είναι να αναδειχθεί η πόλη της Καλαμάτας Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2021.
Διεύθυνση: Αριστομένους 33, Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, 3ος όροφος. Τηλ.: 27211 81030. Φαξ: 27211 81035. e-mail: info@kalamata21.eu. Facebook: https://www.facebook.com/kalamata21?ref=hl .