Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 12:21

Πρόσκληση Κατσίβελα στη συνάντηση για τα σκουπίδια

Γράφτηκε από τον
Πρόσκληση Κατσίβελα στη συνάντηση για τα σκουπίδια

Οι ενημερωμένοι πολίτες ξέρουν να αποφασίζουν καλύτερα, επισήμανε χθες σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, καλώντας φορείς και πολίτες της Τριφυλίας στην ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 το βράδυ στο αμφιθέατρο "Αλέκος Παπαδόπουλος" με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων. Οπως σημείωσε, πρέπει όλοι να γίνουν γνώστες αυτού που πάει να δημιουργηθεί, καθώς δεν θα μιλάμε πλέον για πεταμένα σκουπίδια. 

 

Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ενα μεγάλο θέμα που έχει ανοίξει για το Δήμο Τριφυλίας είναι το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων. Γνωρίζετε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που κλείνουμε τους ΧΑΔΑ, προχωράμε στην ανακύκλωση και την ολική διαχείριση των απορριμμάτων και έχουμε εκκρεμότητα να καταλήξουμε στην οριστική απόφαση του χώρου όπου θα γίνει η ολοκληρωμένη διαχείριση. Οι ενημερωμένοι πολίτες ξέρουν να αποφασίζουν καλύτερα όταν έχουν την γνώση. Αυτή τη γνώση και την εικόνα θα παρουσιάσουμε την Κυριακή στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο "Αλέκος Παπαδόπουλος" και καλώ όλους τους φορείς του δήμου μας, όλους τους πολίτες, όλους τους ενδιαφερόμενους, να παρευρεθούν για να ξέρουν από δω και στο εξής όταν μιλάμε για διαχείριση απορριμμάτων για τι ακριβώς μιλάμε. Ομιλητές θα είναι ο κ. Λίγκος τεχνοκράτης από το ΥΠΕΚΑ, ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Γρυπιώτης και ο κ. Φαρμάκης πρόεδρος Δ.Κ. Φιλιατρών. Οταν μιλάμε για ολοκληρωμένη διαχείριση δεν μιλάμε για τα σκουπίδια που είναι πεταμένα, μιλάμε για εντελώς άλλο πράγμα και τώρα που αποχαιρετούμε την χυδαιότητα ας δημιουργήσουμε ένα μέλλον με ελπίδα».

Τόνισε ακόμη ότι ο πρώτος ΧΑΔΑ (των Φιλιατρών) ήδη έχει κλείσει και οι υπόλοιπες δραστηριότητες προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER