Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 18:30

Εναρξη Καλαματιανού καρναβαλιού τις 24 Ιανουαρίου

Γράφτηκε από την
Εναρξη Καλαματιανού καρναβαλιού τις 24 Ιανουαρίου

Η έναρξη του ερχόμενου "Καλαματιανού Καρναβαλιού" αναμένεται να γίνει στις 24 Ιανουαρίου 2015. Στις 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η προκαρναβαλική εκδήλωση, στο πλαίσιο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αυτά ανακοινώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο σε ενημερωτική συνάντηση με τους αρχηγούς των καρναβαλικών πληρωμάτων, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις αλλαγές στη διοργάνωση του Καλαματιανού Καρναβαλιού της επόμενης χρονιάς και τους γνωστοποιήθηκαν τα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής που όρισε η κοινωφελής επιχείρηση "Φάρις": Αναστασία Μπελογιάννη (πρόεδρος), Νίκος Μπασακίδης, Δημήτρης Μπούχαλης, Δημήτρης Βεργόπουλος και Στέλιος Μητσέας (εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης).
Στους αρχηγούς των περσινών πληρωμάτων δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, για να κρατήσουν τους αριθμούς που είχαν. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον "Κρυμμένο Θησαυρό" και πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων με το Δ. Βεργόπουλο, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος της διοργάνωσης του παιχνιδιού του "Μυστικού της Ιζαμπώ", για το πώς θα μπορούσε αυτό να γίνει πιο ενδιαφέρον και πιο ποιοτικό στην προσεχή διοργάνωση, με λιγότερο τρέξιμο.


NEWSLETTER