Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 18:15

Φωταγώγηση δέντρου στην πλατεία Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του θα ανάψει  το  Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., ο Δήμος Μεσσήνης στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιδημάρχου Ελένης Τσέλιου, στην εκδήλωση παίρνουν μέρος «η δημοτική φιλαρμονική που θα παιανίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το θεατρικό εργαστήρι Μεσσήνης που θα κατασκευάσει με τους μικρούς μας φίλους και θα ''στήσει'' χριστουγεννιάτικο παζάρι για όλους», ενώ την ίδια ώρα, «ο Αη Βασίλης θα μοιράσει λιχουδιές και χαμόγελα και  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης θα "ανάψει" το δικό του  χριστουγεννιάτικο παζάρι, με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες γονέων και παιδιών».
Συμμετέχουν επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας και η φιλοζωική ομάδα Μεσσήνης ΓΗ.ΤΟ ΝΟΙΑ ΣΟΥ. με σάκους γεμάτους μηνύματα αλληλεγγύης και αγάπης, ο Εμπορικός Σύλλογος που θα κεράσει παραδοσιακά γλυκά, θα ανοίξει την εμπορική αγορά και θα φωτίσει τις  χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της πόλης, που πρέπει όλοι να επισκεφτούμε και να προτιμήσουμε».
Καταλήγοντας η αντιδήμαρχος αναφέρεται στη συνεργασία της με τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Δημήτρη Γαλιάτσο, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νίκο Φύκιρη, τον πρόεδρο της ΚΕΑΔΗΜ Βασίλη Σαραντόπουλο και την πρόεδρο Δ.Κ. Μεσσήνης Λίνα Καμαρινοπούλου.