Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 21:38

Ανάρτηση της πράξης εφαρμογής του Ασπροχώματος

Γράφτηκε από την
Ανάρτηση της πράξης εφαρμογής του Ασπροχώματος

Από την ερχόμενη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες γης στο Ασπρόχωμα θα μπορούν να ενημερώνονται για τη νέα τους ιδιοκτησία και για τους κοινόχρηστους χώρους, με βάση το σχέδιο πόλης.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα γίνεται η ανάρτηση της πράξης εφαρμογής περιοχής Ασπροχώματος στο Διοικητήριο Μεσσηνίας, στον 1ο όροφο, γραφείο 128, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενστάσεις και τα συμπληρωματικά στοιχεία θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και εντός προθεσμίας 15 ημερών από την τελευταία δημοσίευση σχετικής ανακοίνωσης στον Τύπο (η οποία έχει προγραμματισθεί να γίνει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου).
Ο Δήμος Καλαμάτας καλεί τους κύριους ή νομείς ακινήτων εντός της περιοχής πολεοδομικής μελέτης Ασπροχώματος: α) Να λάβουν γνώση του κτηματολογικού διαγράμματος και του πίνακα και να δηλώσουν αν οι ιδιοκτησίες τους αποτυπώνονται σωστά στα διαγράμματα αυτά ή έχουν στο μεταξύ μεταβληθεί, είτε κατά τα όρια είτε κατά τα ονόματα των ιδιοκτητών. Στην περίπτωση αυτή, οι ιδιοκτήτες πρέπει να υποβάλουν συγχρόνως τίτλους και πιστοποιητικά μεταγραφής, ιδιοκτησίας, βαρών, διεκδικήσεων και κατασχέσεων, τοπογραφικό διάγραμμα, απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος και αντίγραφο κτηματολογικού φύλλου. β) Να ασκήσουν τυχόν ενστάσεις ως προς τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από την πράξη εφαρμογής (τακτοποίηση οικοπέδων, εισφορές, ιδιοκτησιακό καθεστώς κ.λπ.).


NEWSLETTER