Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 00:45

Aναψαν τα φώτα του δέντρου στην Κυπαρισσία (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Aναψαν τα φώτα του δέντρου στην Κυπαρισσία (φωτογραφίες)

Μύρισε Χριστούγεννα χθες το απόγευμα στην κεντρική αγορά της Κυπαρισσίας  με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε μια όμορφη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Ενώ η δημοτική φιλαρμονική Κυπαρισσίας και η χορωδία του γυμνασίου με χριστουγεννιάτικες μελωδίες έδωσαν το δικό τους όμορφο τόνο. Η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά, ενώ  κλόουν με τους βοηθούς του πρόσφερε άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Τον κόσμο που ήταν περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά καλωσόρισε εκ μέρους του Συλλόγου η Καντυν Δρούλια, τις ευχές της για τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν έδωσε η πρόεδρος Ειρήνη Θεοδωροπούλου ευχαριστώντας και το δήμο για τη συνεργασία. Ενώ υποσχέθηκε και άλλες δράσεις απο τον Σύλλογο. Επίσης τις ευχές του έδωσε και ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας , τονίζοντας οτι οι μέρες αυτές είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τσιγγανος , Γιάννης Μερκούρης, Μαρία Πανουσιοπούλου και η πρόεδρος της ΔΚ Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου.


NEWSLETTER