Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 14:19

Συναντήσεις Νίκα με ομάδες επαγγελματιών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συναντήσεις Νίκα με ομάδες επαγγελματιών

Επαγγελματίες και κάτοικοι της οδού Αθηνών, αλλά και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου, επισκέφθηκαν προχθές το βράδυ το δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα και του έθεσαν διάφορα αιτήματα.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, το βασικό αίτημα των επαγγελματιών και κατοίκων της Αθηνών ήταν η απελευθέρωση των πεζοδρομίων από κάθε είδους εμπορεύματα και οχήματα. Ο δήμαρχος υποσχέθηκε πως θα υπάρξει άμεση παρέμβαση του δήμου, ενόψει και της λειτουργίας του νέου Δημαρχείου.
Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου έθεσαν θέματα καθαριότητας, αστυνόμευσης, αστικής συγκοινωνίας, αποκλεισμού οχημάτων κ.λπ.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους συνομιλητές του σχετικά με το σχεδιασμό για το 2015, γνωστοποιώντας πως ο δήμος σχεδιάζει ανάπλαση από την οδό Υπαπαντής μέχρι τη γέφυρα που οδηγεί από την Αρτέμιδος στην πλατεία 23ης Μαρτίου, ανάπλαση πεζοδρομίων, κατάργηση δυνατότητας στάθμευσης στο βόρειο κλάδο της οδού 23ης Μαρτίου (από την πλατεία 23ης Μαρτίου μέχρι την προαναφερθείσα γέφυρα), ανάδειξη του παλιού πηγαδιού δυτικά του ναού των Αγίων Αποστόλων κ.λπ. Για επιτόπου επισκόπηση της κατάστασης ο δήμαρχος επισκέφθηκε χθες το Ιστορικό Κέντρο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER