Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 15:47

Γιορταστικές εκδηλώσεις αρχίζουν στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στα Φιλιατρά, μέσα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι για σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία, στις 5.30 μ.μ. θα γίνουν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους και στις 7 το βράδυ θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα ψαλούν τα κάλαντα.
Την Παρασκευή 19 του μήνα, στις 4.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, τα σχολεία της πόλης θα στολίσουν τα xριστουγεννιάτικα dέντρα τους. Εξ άλλου, την επομένη των Χριστουγέννων, στις Δεκεμβρίου δηλαδή, στην κεντρική πλατεία θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί πάρτι για παιδιά, με μουσική, χορός και παιχνίδι.
Για την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί να γίνει «αιμοδοσία αγάπης» στο ΚΑΠΗ, μεταξύ 10 π.μ. και 2 μ.μ. και τέλος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, η κεντρική πλατεία των Φιλιατρών θα δεχτεί -μεταξύ 11.30 π.μ. και 1.30 μ.μ. την επίσκεψη του Αγίου Βασίλη.   
Τις πιο πάνω εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν, η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Αγροτικός Σύλλογος, η Ενωση Φιλιατρινών Γυναικών, ο Αθλητικός Σύλλογος «Εράνη», ο Σύλλογος Φιλοπροόδων, ο Ομιλος Δράσεων και Πολιτισμού, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων των Φιλιατρών και η Φιλοζωική Τριφυλίας.