Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 08:12

Κυκλοφοριακά… πειράματα Κρήτης και Φιλελλήνων

Γράφτηκε από την
Κυκλοφοριακά… πειράματα Κρήτης και Φιλελλήνων

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσουν ξανά, με νέες ρυθμίσεις, οι φωτεινοί σηματοδότες στην οδό Κρήτης, ώστε να επιτρέπεται πλέον η αριστερή στροφή προς τη Φιλελλήνων, αλλά και η αμφίδρομη κίνηση στη Μιαούλη.

Οπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαμάτας, ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου αναμένεται ομάδα τεχνικών από την Αθήνα, για την εγκατάσταση νέου ηλεκτρονικού προγράμματος για τη ρύθμιση της φωτεινής σήμανσης των φαναριών. Μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, οι οδηγοί στον κόμβο Κρήτης και Φιλελλήνων θα έχουν τις εξής επιλογές κίνησης:
α) Από την Κρήτης με κατεύθυνση προς Φαρών, θα μπορούν να κατευθυνθούν ευθεία, δεξιά στη Μιαούλη (που δεν επιτρέπεται τώρα) και αριστερά στη Φιλελλήνων (που επίσης δεν επιτρέπεται τώρα).
β) Από την Κρήτης με κατεύθυνση προς το Πάρκο, θα μπορούν να στρίψουν δεξιά στη Φιλελλήνων, όχι όμως αριστερά στη Μιαούλη.
γ) Από τη Φιλελλήνων με κατεύθυνση προς το λιμάνι, θα μπορούν να συνεχίσουν ευθεία στη Μιαούλη (που δεν επιτρέπεται τώρα), είτε να στρίψουν δεξιά ή αριστερά (όπως ισχύει και τώρα).
δ) Από τη Μιαούλη με κατεύθυνση προς βορράν, θα μπορούν να κινηθούν όπως τώρα, δηλαδή να συνεχίσουν ευθεία στη Φιλελλήνων, είτε να στρίψουν αριστερά ή δεξιά στην Κρήτης.
Καταλήγοντας η ανακοίνωση του δήμου εφιστά την προσοχή στους οδηγούς, σημειώνοντας ότι για το χρονικό διάστημα που οι σηματοδότες δεν λειτουργούν εν όψει των νέων ρυθμίσεων, θα πρέπει σέβονται την προτεραιότητα που αποδίδεται με σήματα «στοπ».


NEWSLETTER