Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 16:02

Αναβάθμιση χρειάζεται η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Αναβάθμιση χρειάζεται η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Την ανάγκη ουσιαστικής παρέμβασης προκειμένου να αναβαθμιστεί η συνολική   εικόνα της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας διαπίστωσε αντιπροσωπεία της παράταξης "Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες" κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε προχθές στην ΚΑΚ, εν όψει της εορταστικής περιόδου.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο επικεφαλής Μανώλης Μάκαρης, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας Κώστας Γεωργακίλας, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αλούπης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Θεοφιλόπουλος και ο τοπικός σύμβουλος Χρήστος Ζόμπολος.
Η αντιπροσωπεία συζήτησε με καταστηματάρχες, πωλητές και παραγωγούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τόνισαν ιδιαίτερα την ανάγκη εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της αγοράς, ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση, να εξασφαλιστεί επαρκής χώρος στάθμευσης και να ανακαινιστούν οι πεπαλαιωμένες κτηριακές εγκαταστάσεις.
Η άποψη της παράταξης είναι πως "η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της αγοράς πρέπει να ενταχθεί σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, που θα προκύψει μέσα από το διάλογο με τα ενδιαφερόμενα μέρη και θα εξασφαλίζει την αποτελεσματική προβολή των ποιοτικών προϊόντων της Μεσσηνίας".


NEWSLETTER