Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 17:36

Εκτακτη συνεδρίαση για το σκουπιδοεργοστάσιο στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας στις 8 Ιανουαρίου, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις για την αποτροπή εγκατάστασης σκουπιδοεργοστασίου στη θέση "Ονι" της Καλλιρρόης, ζητεί η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων της περιοχής.

 

Το αίτημα αυτό συνυπογράφουν όλοι οι σύμβουλοι των μειοψηφιών, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Καλλιρρόης και όμορων χωριών Δήμητρα Γιαννοπούλου, Γιάννης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Γκότσης, Χριστίνα Καποτά και ο εκπρόσωπος της Σουηδικής Κοινότητας (Ελαιώνα) Καλλιρρόης Γιαν Χένρικ.

Σε έγγραφο αίτημά τους προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου ζητούν να γίνει «ενημέρωση από τους επιστημονικούς συνεργάτες του Δήμου για τις μέχρι σήμερα ενέργειές τους, καθώς και για τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων για την καλύτερη και ουσιαστικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος».

 

Χαρακτηριστικά η Συντονιστική Επιτροπή επισημαίνει πως «για την επιτυχία της συνεδρίας και την καλύτερη ενημέρωση όλων μας κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία των επιστημονικών συνεργατών του Δήμου και συγκεκριμένα των κ.κ.: Μάριου Χαινταρλή, Γεωργίου Καλλέργη, εκπροσώπου - συνεργάτη του πρόσφατα αποβιώσαντος Αλεξίου Παρασκευόπουλου και της Ελενας Μουρελάτου».