Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 18:38

Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου η πρώτη ανάρτηση της πράξης εφαρμογής Ασπροχώματος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου η πρώτη ανάρτηση της πράξης εφαρμογής Ασπροχώματος

Παρατείνεται μέχρι τις 16 Ιανουαρίου η πρώτη ανάρτηση της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης περιοχής Ασπροχώματος.

Οπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας, η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω της μεγάλης προσέλευσης κοινού και των αργιών των εορτών.
Η πράξη είναι αναρτημένη στο Διοικητήριο, γραφείο 128, 1ος όροφος, και μπορεί κανείς να ενημερωθεί και να υποβάλει ό,τι είναι αναγκαίο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο δήμος καλεί τους κύριους ή νομείς ακινήτων εντός της περιοχής πολεοδομικής μελέτης Ασπροχώματος:
α) Να λάβουν γνώση του κτηματολογικού διαγράμματος και του πίνακα και να δηλώσουν αν οι ιδιοκτησίες τους αποτυπώνονται σωστά στα διαγράμματα αυτά ή έχουν στο μεταξύ μεταβληθεί, είτε κατά τα όρια είτε κατά τα ονόματα των ιδιοκτητών. Στην περίπτωση αυτή, οι ιδιοκτήτες πρέπει να υποβάλουν συγχρόνως τίτλους και πιστοποιητικά μεταγραφής, ιδιοκτησίας, βαρών, διεκδικήσεων και κατασχέσεων, τοπογραφικό διάγραμμα, απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος και αντίγραφο κτηματολογικού φύλλου.
β) Να ασκήσουν τυχόν ενστάσεις ως προς τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από την πράξη εφαρμογής (τακτοποίηση οικοπέδων, εισφορές, ιδιοκτησιακό καθεστώς κ.λπ.).
Οι ενστάσεις και τα συμπληρωματικά στοιχεία υποβάλλονται στην  Διεύθυνση Πολεοδομίας Δήμου Καλαμάτας μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2015.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER