Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 17:20

Σύσκεψη για το τουριστικό περίπτερο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Σύσκεψη για το τουριστικό περίπτερο Κυπαρισσίας

 

Tο μέλλον του τουριστικού περιπτέρου Κυπαρισσίας βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που έγινε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο.

Σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται η σύμβαση μίσθωσης που έχει υπογράψει ο Δήμος Τριφυλίας με τον διαχειριστή του. Παράλληλα όμως εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για αγωγές έξωσης και μη καταβολής ενοικίων (περίπου 250 χιλ. ευρώ) που έχει υποβάλει ο δήμος, ενώ από την άλλη έχουν γίνει και ανταγωγές από τον σημερινό ενοικιαστή και διαχειριστή.

Βούληση της δημοτικής αρχής, όπως τονίστηκε και στη χθεσινή σύσκεψη, είναι το τουριστικό περίπτερο με την ολοκλήρωση της τωρινής σύμβασης -που λήγει την 1η Μαρτίου 2015- να αλλάξει διαχειριστή. Το πώς ακριβώς θα χειριστεί το θέμα ο δήμος όμως θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του διοικητικού δικαστηρίου σχετικά με τις αγωγές.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μερκούρης και Μαρία Πανουσιοπούλου, ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιώργος Φιλντίσης, η νομική σύμβουλος του δήμου που χειρίζεται την υπόθεση, υπηρεσιακοί παράγοντες της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER