Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 15:24

Τσώνης: "Θα τα καταφέρουμε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Μεσσήνης"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Τσώνης: "Θα τα καταφέρουμε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Μεσσήνης"

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Εκλογοδικείου και την εκλογή του ως δημάρχου Μεσσήνης ο Γιώργος Τσώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Μετά από μεγάλη αναμονή παίρνουμε σήμερα, με την απόφαση του δικαστηρίου, εκείνο που μας έδωσαν με την ετυμηγορία τους οι δημότες του Δήμου Μεσσήνης, στις 25 Μαΐου του 2014. Με καθυστέρηση 4,5 μηνών, αναλαμβάνουμε την ευθύνη του Δήμου Μεσσήνης για την επόμενη πενταετία, με μοναδικό στόχο να μεταμορφώσουμε το Δήμο Μεσσήνης. 

Για μας, δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Είναι ώρα ευθύνης. Είναι καιρός για σκληρή δουλειά, και κυρίως για να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο και να τρέξουμε θέματα για τα οποία ο χρόνος είναι πιεστικός.

Ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, αλλά και όσους για οποιοδήποτε λόγο δεν είμαστε η επιλογή τους, θέλω να καταστήσω σαφές ότι νικητές δεν είμαστε εμείς, είναι ο λαός της Μεσσήνης. Δίνουμε τη διαβεβαίωση ότι θα είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων του Δήμου Μεσσήνης.

Η νέα Δημοτική αρχή, χωρίς αποκλεισμούς, ενωτικά, με νέες αντιλήψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, θα ενδιαφέρεται, θα συμμετέχει, θα σχεδιάζει, θα προγραμματίζει και θα αγωνίζεται με πάθος για τα συμφέροντα του Δήμου. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε τα μανίκια, να δουλέψουμε σκληρά, μεθοδικά, συλλογικά, και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες του Δήμου μας, ώστε να τον κάνουμε ανθρώπινο, αξιοζήλευτο και δημιουργικό. Κι αυτό θα είναι το έργο όλων μας, γιατί θα είναι κοινή και η προσπάθειά μας, στην οποία θέλουμε τους συνδημότες μας αρωγούς και συμπαραστάτες.

Μαζί θα τα καταφέρουμε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Μεσσήνης, να τον οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, να πετύχουμε την ποιότητα ζωής που αξίζει στους κατοίκους, να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER