Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 22:15

Νέο ΔΣ στη ΔΕΥΑ Μεσσήνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νέο ΔΣ στη ΔΕΥΑ Μεσσήνης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Μεσσήνης εξέλεξε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση. 

 

Η θητεία του συμβουλίου λήγει με τη λήξη της δημοτικής περιόδου. Τα άτομα που ορίζονται στη νέα διοίκηση είναι: 

Πρόεδρος ο Κώστας Μπουρίκας, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Τράκας, μέλη οι Διονύσης Σταθόπουλος από την πλειοψηφία και Σάκης Βλαχοδημητρόπουλος από τη μειοψηφία, καθώς επίσης οι δημότες Βασίλης Παπαηλιού και Θανάσης Κορομηλάς, και η Χρυσούλα Τσέλιου ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης. 

Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν: Από την πλειοψηφία οι Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Νίκος Χονδρός και Νίκος Ξαρχάκος. Από τη μειοψηφία ο Τάσος Παπαγεωργίου. Επίσης οι δημότες Πέτρος Κουτσοπέτρος, Χρήστος Διαμαντάκος, καθώς και ο Φώτης Κυριακόπουλος ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης. 

Ως αντιπρόσωποι του Δήμου Μεσσήνης, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υδρευσης Καλαμάτας - Μεσσήνης και κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας, εκλέχτηκαν ομόφωνα οι: Κώστας Μπουρίκας, Ανδρέας Τράκας, Διονύσης Σταθόπουλος από την πλειοψηφία, και ο Σάκης Βλαχοδημητρόπουλος από τη μειοψηφία. 

 

Αντιπρόσωποι του Δήμου Μεσσήνης που θα συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υδρευσης "Καπετάν Τέλλος Αγρας" ορίστηκαν οι: Αναστάσης Πουλόπουλος και Μένης Αδαμόπουλος από την πλειοψηφία. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER