Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 14:13

Πρωτοφανή επεισόδια και αστυνομική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πρωτοφανή επεισόδια και αστυνομική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου (βίντεο)

Πρωτοφανείς εκφράσεις, πρωτοφανείς απαιτήσεις και… αστυνομικά όργανα τα οποία εκλήθησαν για να παρέμβουν στην συνεδρίαση του ανώτατου αυτοδιοικητικού οργάνου.

Τα πρωτοφανή για αυτοδιοικητικό όργανο μεταδόθηκαν από τηλεοράσεως εκθέτοντας όλους τους συμμετέχοντες.

Η ερώτηση του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού προς τον Διαχειριστή και Διευθυντή της ηλεκτρονικής εφημερίδας sfedona.gr Λάκη Γιαννιδάκη «με ποια ιδιότητα βρίσκεστε στην αίθουσα και τραβάτε φωτογραφίες, περάστε έξω» ήταν το σπίρτο που έβαλε φωτιά στο φυτίλι μιας και ολόκληρη η πόλη γνωρίζει την χρόνια αντιπαράθεση του Αλέξανδρου Πνευματικού με το Λάκη Γιαννιδάκη, μάλιστα υπήρχαν δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα που είχαν δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις.

Η παραίνεση δε του Προέδρου του σώματος Χρήστου Χασικίδη «σηκωθείτε από το έδρανο του δημοτικού συμβούλου, δεν επιτρέπετε να κάθεστε εκεί» οδήγησε στην έκρηξη του κ. Γιαννιδάκη ο οποίος απευθύνθηκε στο σώμα με την λέξη «Ξευτιλιστήκατε»

Η λέξη ήταν αρκετή για να ειπωθούν φράσεις που δεν αρμόζουν στο ανώτατο αυτοδιοικητικό όργανο τύπου «θα σε πατήσω κάτω» και αναλόγου ύφους που δεν μπορούν να φιλοξενηθούν.

Προκειμένου να μην υπάρξει και επεισόδιο άλλο πέραν του φραστικού ο Πρόεδρος διέκοψε την συνεδρίαση, σηκώθηκε από τη θέση του θέλοντας να οδηγήσει τον κ. Γιαννιδάκη εκτός αιθούσης ο οποίος αμυνόμενος προς τις συμπεριφορές κάλεσε την αστυνομία η οποία έπειτα από λίγη ώρα έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο news247.gr

Δείτε το βίντεο του korinthostv.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER