Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 14:44

Ο "Ανοιχτός Δήμος" άκουσε Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από τον

Συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους φορείς για το θέμα επέκτασης της αστικής συγκοινωνίας μέχρι το Νοσοκομείο Καλαμάτας, στα όρια Αντικάλαμου - Σπερχογείας, είχαν τις προηγούμενες μέρες σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης Καλαμάτας "Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες". 

Συγκεκριμένα, οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Φαββατάς και Στάθης Σταματόπουλος συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Σαράντο Κοσμά κι εκπροσώπους της Νομικής και της Οικονομικής Υπηρεσίας του, οι οποίοι εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας. Ανέφεραν ότι, αν γίνει επέκταση προς το Νοσοκομείο, θα πρέπει να γίνει και προς τα χωριά του Ταϋγέτου και στη Μικρή Μαντίνεια, ενώ το Υπεραστικό θα σταματήσει τα δρομολόγια της Μεσσήνης και άλλων περιοχών που περνούν από το Νοσοκομείο.

Οι σύμβουλοι Σταμάτης Μπεχράκης και Δημήτρης Φαββατάς συναντήθηκαν με μέλη της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ, τα οποία διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο της Καλαμάτας από και προς το Νοσοκομείο.

Οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, που θέλησαν περισσότερο να ακούσουν στις συναντήσεις αυτές, επεσήμαναν πως τους ενδιαφέρει η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Γ.Σ.