Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 15:44

Αύριο η δικαστική απόφαση για τα σκουπίδια της Τρίπολης στο Λεβίδι

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αύριο η δικαστική απόφαση για τα σκουπίδια της Τρίπολης στο Λεβίδι

Συζητήθηκε το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Τρίπολης η αίτηση προσωρινής διαταγής (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), που κατέθεσαν οι κάτοικοι του Λεβιδίου, κατά της απόφασης του δημάρχου Τρίπολης για εναπόθεση κι αποθήκευση των απορριμμάτων του δήμου, που στοιβάζονται στους δρόμους της πόλης για δύο μήνες, στον παλαιό ΧΑΔΑ Λεβιδίου στη θέση Μαγούλα.

 

Η απόφαση της προσωρινής διαταγής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδοθεί πιθανότατα αύριο Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη και τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να εκδικαστούν την προσεχή Παρασκευή.

Σήμερα από νωρίς το πρωί κάτοικοι του Λεβιδίου είχαν κατακλύσει το δικαστικό μέγαρο Τρίπολης, προκειμένου να εκφράσουν την απόφασή τους να μην επιτρέψουν την απόθεση σκουπιδιών στην παλαιά χωματερή της περιοχής, στη θέση Μαγούλα, υπογραμμίζοντας ότι ο χώρος βρίσκεται στην καρδιά του Μαινάλου κι εντός περιοχής Natura, ενώ αποδοκίμασαν έντονα τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Τρίπολης Ηλία Τότση.

Εξάλλου, η χωματερή έχει κλείσει και στην είσοδό της βρίσκονται όλο το εικοσιτετράωρο κάτοικοι κυρίως από το Λεβίδι, αλλά και την ευρύτερη περιοχή περιφρουρώντας τον χώρο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER