Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 12:40

Υπερηφάνεια Νίκα για την επικείμενη εκλογή Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας

Γράφτηκε από την
Υπερηφάνεια Νίκα για την επικείμενη εκλογή Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας

 

Την υπερηφάνεια της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας που ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο συμπατριώτης μας Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε σήμερα το πρωί σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Επεσήμανε ότι ο νέος Πρόεδρος αγαπάει ιδιαίτερα την Καλαμάτα και ανακοίνωσε πως εκτός απροόπτου, θα είναι στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 23 Μαρτίου, στη γιορτή της απελευθέρωσης της πόλης.

 

Ειδικότερα, ο κ. Νίκας δήλωσε:

«Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι με πρόταση της κυβέρνησης ο συμπατριώτης μας, ο φίλος μας Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Είναι γέννημα - θρέμμα της πόλης της Καλαμάτας. Εζησε εδώ για πολλά χρόνια και είχαμε την τιμή να πάμε μαζί σε σχολεία της πόλης - είμαστε ίδια γενιά άλλωστε - να πάμε μαζί του σε φροντιστήρια να εκτιμήσουμε το χαρακτήρα του, την εργατικότητά του, τις ικανότητές του και το ήθος του

Ο νέος Πρόεδρός μας με την ψήφο της Βουλής των Ελλήνων από 

αγαπάει ιδιαίτερα την Καλαμάτα, ενημερώνεται καθημερινά για τα προβλήματα που έχουμε εδώ. Κι εγώ ως δήμαρχος είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να βοηθηθώ για σημαντικά έργα της πόλης, όπως είναι η ολοκλήρωση της διάνοιξης της οδού Βασ. Γεωργίου. Είχα χρηματοδότηση για τους δύο καινούργιους Παιδικούς Σταθμούς (Ευαγγελιστρίας, Μπιζανίου). Με δικές του παρεμβάσεις έγιναν όλα αυτά. Και είμαι βέβαιος ότι η πόλη θα συνεχίσει να έχει την αρωγή του σε όλα τα επίπεδα. 

Χθες το βράδυ γύρω στις 11 επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί του και μου υποσχέθηκε ότι εκτός απροόπτου στις 23 Μαρτίου, την ημέρα που θα γιορτάζουμε την απελευθέρωση της πόλης και την έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα, ο νέος Πρόεδρός μας θα είναι μαζί μας για να συνεορτάσουμε το μεγάλο αυτό γεγονός.

Εύχομαι και νομίζω ότι εκφράζω όλους τους Καλαματιανούς και όλους τους Μεσσήνιους, να έχει μία καλή θητεία. Είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσει για τα καλύτερα, διότι ως χώρα έχουμε πολλά προβλήματα. Και είναι προφανές ότι ευχαριστώ και την κυβέρνηση, διότι πρότεινε ένα συμπατριώτη μας, γεγονός που προβάλλει την Καλαμάτα, προβάλλει τη Μεσσηνία και θα είναι στήριγμα στους αγώνες και τις προσπάθειές μας».


NEWSLETTER