Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 18:49

Επιστημονική ομάδα συντάσσει το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Δυτικής Μάνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Επιστημονική ομάδα συντάσσει το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Δυτικής Μάνης

Διεπιστημονική Ομάδα Εργου, η οποία θα προχωρήσει στη σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Δυτικής Μάνης για τη δημοτική περίοδο 2014-2019 σε συνεργασία με τα όργανα διοίκησης και τις υπηρεσίες του Δήμου, συστάθηκε με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Μαραμπέα.

Την ομάδα συγκροτούν οι: 1) Κωνσταντίνος Φωκέας, αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και προγραμμάτων χρηματοδότησης. 2) 

Μαρία Περιστέρη, ΠΕ1 Διοικητικού - Οικονομικού, προϊσταμένη του τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου. 3)

Αννα Νικητοπούλου, ΠΕ Μηχανικών, προϊσταμένη του τμήματος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου. 4) Ιουλία Εξαρχουλέα, ΠΕ Περιβάλλοντος, προϊσταμένη του τμήματος Περιβάλλοντος και

καθαριότητας του Δήμου. 5) Μιχαήλ Ζάρτουλας, ΠΕ Διοικητικού, προϊστάμενος του τμήματος Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου. 6) Δημήτριος Ραπτέας, ΠΕ οικονομολόγος, ειδικός σύμβουλος δημάρχου.

Υπεύθυνος της Διεπιστημονικής Ομάδας Εργου και πρόεδρός της ορίζεται ο αντιδήμαρχος Κ. Φωκέας, ενώ ο δήμαρχος θα έχει τη γενική εποπτεία της προόδου των εργασιών της ομάδας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER