Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 18:31

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα υγείας στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα υγείας στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Ολοκληρώνονται στον Δήμο Πύλου - Νέστορος οι διαδικασίες της πρώτης φάσης του δωρεάν ευρωπαϊκού προγράμματος καινοτομίας και προώθησης της υγείας Credits 4 Health (C4H), όπως γνωστοποίησε ο δήμος με σχετική του ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και σκοπός του είναι η βελτίωση του τρόπου ζωής των δημοτών μέσω της άσκησης και της υγιεινής μεσογειακής  διατροφής.

Στο εν λόγω πρόγραμμα, που είναι χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ενωση συμμετέχει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στην Ελλάδα (σε συνεργασία με το Ελληνικό Ιδρυμα Υγείας), κι ακόμα η Φλωρεντία και το Σαλέντο στην Ιταλία καθώς και η Τζιρόνα στην Ισπανία.

Οι εγγεγραμμένοι της πρώτης φάσης του προγράμματος προσήλθαν στο δημαρχείο της Πύλου καθώς και στα δημοτικά καταστήματα της Χώρας και της Κορώνης, όπου προσωπικό του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας κράτησε το ιστορικό τους προκειμένου να γίνει ξεχωριστά η προσωπική συμβουλευτική για την βελτίωση της υγείας τους καθώς και της φυσικής τους κατάστασης.

Μετά την ολοκλήρωση του πιο πάνω πιλοτικού σταδίου, καταλήγει η ανακοίνωση, θα δημοσιοποιηθούν οι ημερομηνίες για τις εκ νέου εγγραφές του δεύτερου πιλοτικού σταδίου, που θα αφορούν 200 περίπου δημότες. Οι ενδιαφερόμενοι σχετικά με το εν λόγω πρόγραμμα μπορούν να επισκέπτονται τον δικτυακό του τόπο (www.credits4health.gr) για να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER