Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 15:50

Δεν κλείνουν τα ΕΛΤΑ Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δεν κλείνουν τα ΕΛΤΑ Γαργαλιάνων

Δεν κλείνουν τα ΕΛΤΑ Γαργαλιάνων, απαντά η Κεντρική Υπηρεσία Διεύθυνσης Δικτύου Λιανικής και Εξυπηρέτησης Πελατών με έγγραφό της προς το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας μετά το σχετικό ψήφισμα που είχε αποσταλεί από το σώμα.

Στην απάντηση την οποία υπογράφει ο διευθυντής της παραπάνω υπηρεσίας, Νίκος Κόγιας, σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Σε ό,τι αφορά το Ταχυδρομικό Κατάστημα Γαργαλιάνων, δεν έχει ληφθεί απόφαση για αναστολή λειτουργίας του, ενώ η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής παρέχεται κανονικά από ένα ταχυδρομικό υπάλληλο. Πρόσφατα μετά την συνταξιοδότηση του υπαλλήλου που υπηρετούσε στο εν λόγω κατάστημα, αναπληρώσαμε άμεσα το κενό με την τοποθέτηση νέου υπαλλήλου. Επιπλέον στην περιοχή λειτουργεί Ταχυδρομικό Πρακτορείο Γ2 τάξης, το οποίο εκτελεί μόνο το έργο της διανομής των ταχυδρομικών αντικειμένων.

Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι πρωταρχικός στόχος του  ΕΛΤΑ, ως φορέας παροχής καθολικών ταχυδρομικών υπηρεσιών, είναι να διασφαλίζει πάντοτε την ποιοτική ταχυδρομική εξυπηρέτηση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής».

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER