Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 18:32

Καταγραφή περιουσίας που θα εκχωρηθεί στη ΔΕΥΑΤ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καταγραφή περιουσίας που θα εκχωρηθεί στη ΔΕΥΑΤ

Επιτροπή για την πλήρη και ακριβή καταγραφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δήμου που αφορά την ύδρευση και αποχέτευση των ΔΕ Αετού, Αυλώνος Γαργαλιάνων, Φιλιατρών και της Δ.Κ. Τριπύλας, και η οποία θα εκχωρηθεί στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Τριφυλίας (ΔΕΥΑΤ), όρισε με απόφασή του ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας.

Η επιτροπή αυτή αποτελείται από έναν δημοτικό υπάλληλο ανά Δημοτική Ενότητα, με τον νόμιμο αναπληρωτή του - οι οποίοι θα συνεργάζονται για την αποτελεσματική διεκπεραίωση του έργου. 

Οσον αφορά την απεικόνιση των οικονομικών στοιχείων που σχετίζονται με την ύδρευση και αποχέτευση και αφορούν στις υποχρεώσεις και απαιτήσεις που θα πρέπει να εκχωρηθούν στη ΔΕΥΑΤ, ορίστηκαν ως μέλη της Επιτροπής υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου.

Στην ίδια απόφαση σημειώνεται πως το έργο της Επιτροπής -πλην εκείνου που αφορά στα οικονομικά στοιχεία- θα τελεί υπό την εποπτεία του διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Γεωργίου Γκόνη. Η Επιτροπή καλείται να ολοκληρώσει το έργο της μέχρι και τις 30  Μαρτίου οπότε πρέπει να συντάξει το σχετικό πρακτικό καταγραφής, το οποίο και θα παραδώσει στην αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Πανουσιοπούλου.

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER