Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 14:15

Πρόσληψη 4 ειδικών συνεργατών στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Πρόσληψη 4 ειδικών συνεργατών στο Δήμο Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσήνης προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη 4 ειδικών συνεργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Τσώνη, πρόκειται για:

α) Ενα άτομο σε τεχνικά θέματα, με πτυχίο ή δίπλωμα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κλάδου και ειδικότητας τοπογράφων μηχανικών.

β) Ενα άτομο σε τεχνικά θέματα, με πτυχίο ή δίπλωμα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κλάδου και ειδικότητας κλάδου και ειδικότητας ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών.

γ) Ενα άτομο σε οικονομικά θέματα με πτυχίο ή δίπλωμα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης κλάδου και ειδικότητας Οικονομικών Επιστημών.

δ) Ενα άτομο σε διοικητικά και οικονομικά θέματα με πτυχίο ή δίπλωμα τεχνολογικής εκπαίδευσης, κλάδου και ειδικότητας Διοίκησης και Οικονομίας,

Με βάση την ανακοίνωση, »η επιλογή θα γίνει από το δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανόμενου».

Ακόμα, αναφέρεται ότι «οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας στον Τύπο, να υποβάλουν σχετική αίτηση και βιογραφικό σημείωμα, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας του Δήμου Μεσσήνης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες».

Στο Δήμο Μεσσήνης, σύμφωνα με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, προβλέπονται 5 θέσεις και μέχρι σήμερα καμία θέση δεν είναι καλυμμένη από τις θέσεις αυτές των ειδικών συμβούλων ή ειδικών και επιστημονικών συνεργατών.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER