Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 12:10

Μαθητές, γονείς και άλλοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μαθητές, γονείς και άλλοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10.00 το πρωί έξω από το δημαρχείο Τρίπολης στην οδό Λαγοπάτη, όπου μαθητές και γονείς σχολείων της Τρίπολης, αλλά και πολίτες αγανακτισμένοι από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη με τα σκουπίδια στους δρόμους, βγήκαν για δεύτερη φορά και διαδήλωσαν.

 

Για αρκετή ώρα φώναξαν συνθήματα κατά της δημοτικής και της περιφερειακής Αρχής και στη συνέχεια, πραγματοποίησαν πορεία από το δημαρχείο με κατεύθυνση το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου.

Αυτή την ώρα, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας είναι συγκεντρωμένος κόσμος και διαμαρτύρεται για το πρόβλημα των σκουπιδιών φωνάζοντας συνθήματα.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται πρωτοβουλία μεταξύ περιφέρειας Πελοποννήσου και δήμου Τρίπολης για την άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών από την πόλη.

Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου πριν από λίγο, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και ανακοίνωσε ότι υπάρχει πρωτοβουλία της περιφέρειας Πελοποννήσου, που προβλέπει σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, μέσω προγραμματικής συμφωνίας, να αναλάβουν την απομάκρυνση των σκουπιδιών.

Η αντιπεριφερειάρχης ξεκαθάρισε ότι εντός της ημέρας θα υπάρχουν ανακοινώσεις από τον ίδιο τον περιφερειάρχη και τα σκουπίδια είπε, θα οδηγηθούν σε νόμιμο χώρο διάθεσης, υπογραμμίζοντας ότι ο χώρος αυτός δεν θα είναι ούτε ο παλαιός ΧΑΔΑ Λεβιδίου, ούτε ο παλαιός ΧΑΔΑ στο Πλάτωμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER