Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 16:54

Μάκαρης και Φαββατάς στο δρόμο Αμφεια - Πολιανή

Γράφτηκε από την
Μάκαρης και Φαββατάς στο δρόμο Αμφεια - Πολιανή

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί η παράταξη "Ανοιχτός Δήμος" του Δήμου Καλαμάτας, «να ενεργήσει άμεσα για αποκατάσταση του προβλήματος και εξεύρεση μιας μόνιμης λύσης» για την επικινδυνότητα του δρόμου Αμφεια - Πολιανή από τις κατολισθήσεις και τις πτώσεις βράχων. Ταυτόχρονα, καλεί και το δήμο «να πιέσει προς την κατεύθυνση αυτή».

Οπως ανακοινώθηκε, αντιπροσωπεία του "Ανοιχτού Δήμου", αποτελούμενη από τον επικεφαλής Μανώλη Μάκαρη και το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Φαββατά, επισκέφτηκε το δρόμο Αμφεια - Πολιανή, που παρουσιάζει αυξημένη επικινδυνότητα λόγω των συνεχών  κατολισθήσεων και της πτώσης βράχων. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η συνολική κατάσταση του συγκεκριμένου δρόμου είναι ιδιαίτερα προβληματική, γιατί σε αρκετά σημεία το οδόστρωμα έχει υποστεί καθίζηση, ενώ σε άλλα σημεία έχουν καταστραφεί εντελώς τα προστατευτικά στηθαία ασφαλείας, λόγω πτώσης βράχων. Σε αυτή την οδό έχουν παρουσιαστεί κατ’ επανάληψη παρόμοια προβλήματα, τα οποία προφανώς δεν έχουν αντιμετωπιστεί επιτυχώς με την προ έτους τοποθέτηση πλεγμάτων σε ορισμένα σημεία των πρανών του δρόμου».


NEWSLETTER