Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 14:27

Ο Νίκας απειλεί πάλι με πρόστιμα για παράνομες κατασκευές

Γράφτηκε από την
Ο Νίκας απειλεί πάλι με πρόστιμα για παράνομες κατασκευές

Να συμμορφωθούν άμεσα και να αποσύρουν τις παράνομες κατασκευές που έχουν φτιάξει, ζητεί ο Δήμος Καλαμάτας εγγράφως από ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης, που έχουν μισθώσει κοινόχρηστο χώρο για τραπεζοκαθίσματα.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, «το έγγραφο αυτό έχει αποδέκτες καταρχήν καταστηματάρχες της κεντρικής πλατείας, ενώ αποστέλλεται και σε συναδέλφους τους που δραστηριοποιούνται σε άλλα σημεία του κέντρου της Καλαμάτας, καθώς και στην Ανατολική και τη Δυτική Παραλία». Σημειώνεται ότι εάν οι καταστηματάρχες δεν συμμορφωθούν, θα επιβληθούν πρόστιμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «μετά από τη διενέργεια αυτοψίας από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας, διαπιστώθηκε ότι πολλά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που μισθώνουν κοινόχρηστο χώρο του δήμου για τα τραπεζοκαθίσματά τους, έχουν προβεί σε παράνομες κατασκευές. Τέτοιες είναι: παράνομα περιφράγματα, σταθερά στέγαστρα, ανεμοφράκτες με ύψος πάνω από 1,20 μέτρα, πατώματα, κλείσιμο πεζοδρομίων».

 

 


NEWSLETTER