Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 19:13

68 προσλήψεις στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

Προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις προγραμματίζει ο Δήμος Τριφυλίας, και οι σχετικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την εισήγηση που υπάρχει, θα προσληφθούν καταρχάς 37 άτομα με σύμβαση μίσθωσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, για την υπηρεσία καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού θα προσληφθούν 20 άτομα ειδικότητας ΥΕ16 εργατών καθαριότητας γενικών καθηκόντων για χρονικό διάστημα απασχόλησης οκτώ μηνών, 8 άτομα ίδιας ειδικότητας ΥΕ16 εργατών για διάστημα απασχόλησης τριών μηνών, 2 άτομα ειδικότητας ΔΕ29 οδηγών με 8μηνη σύμβαση, 2 άτομα ΔΕ28 χειριστών μηχανημάτων έργων επίσης με 8μηνη σύμβαση, και 3 άτομα ΔΕ28 χειριστών τσάπας με 8μηνη σύμβαση. Στη δε υπηρεσία νεκροταφείων θα προσληφθούν 2 εργάτες ΥΕ για απασχόληση οχτώ μηνών.

Επίσης, προγραμματίζεται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι τρεις μήνες. Αυτό αφορά 8 άτομα ειδικότητας ΔΕ ναυαγοσωστών και 6 εργάτες πυροπροστασίας ΥΕ. 

Ακόμη, θα γίνει πρόσληψη καθαριστριών με σύμβαση έργου μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων του δήμου, όπου απαιτείται. Συγκεκριμένα υπάρχει πρόταση για την πρόσληψη 12 καθαριστριών από τη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και 5 καθαριστριών από την επιτροπή δευτεροβάθμιας.

Κ.Μπ.