Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 17:24

Στάζει το καινούργιο Δημαρχείο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στάζει το καινούργιο Δημαρχείο Τριφυλίας

Στάζει σε κάθε βροχόπτωση το Δημαρχείο στην Κυπαρισσία, και μάλιστα όχι το παλιό κτήριο, αλλά το καινούργιο.

Ετσι κάθε φορά που βρέχει, ο διάδρομος που οδηγεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και στα υπόλοιπα γραφεία πλημμυρίζει με νερά, με αποτέλεσμα οι τοίχοι να έχουν ήδη αρχίσει να διαβρώνονται. Επιπλέον, καραδοκεί και ο κίνδυνος να γλιστρήσει κάποιος στο βρεγμένο μάρμαρο του διαδρόμου.

Το συγκεκριμένο ζήτημα έθεσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σαράντος Κουκούμης στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ρωτώντας αν έχει ληφθεί κάποια μέριμνα και αν θα γίνει τίποτα για την επίλυση του προβλήματος. Η απάντηση της προέδρου Μαρίας Πανουσιοπούλου ήταν ότι ήδη έχει ενημερωθεί η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και συντάσσει τεχνική έκθεση.

Ενα ακόμη ερώτημα που έθεσε ο κ. Κουκούμης είναι τι γίνεται με το δημοτικό κτήριο στον Αετό. Τόνισε ότι το κτήριο πρέπει να ασφαλιστεί ώστε να μη λεηλατηθεί. Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μερκούρης σημείωσε πως αναφορικά με τα ενοίκια που οφείλονται στο δήμο η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια για να διευθετηθεί - και σχολίασε ότι από εκεί και πέρα έχουν μείνει μόνο τα ντουβάρια, οπότε τι να λεηλατήσει κάποιος.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER