Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 13:10

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στηρίζει την "KΑLAMATA 21"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στηρίζει την "KΑLAMATA 21"

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος υπερψήφισε ομόφωνα την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Καλαμάτας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. χθες το απόγευμα, παρουσία του υπεύθυνου της "Φάρις" για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, Νίκου Μπασακίδη, και του εκτελεστικού διευθυντή του Γραφείου Υποψηφιότητας "Καλαμάτα 21", Εκτορα Τσατσούλη, οι οποίοι και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους συμβούλους, ο δήμαρχος - α’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης, σε σχετική δήλωσή του, σημείωσε: 

«Αισθανόμαστε την ευθύνη απέναντι στον πολίτη να συνεχίσουμε την κοινή προσπάθεια με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής της Μεσσηνίας. Εμείς, στο Δήμο Πύλου - Νέστορος, πάντα θα βλέπουμε τη συνεργασία μεταξύ των δήμων, ως τη σημαντικότερη και αναγκαιότερη βάση για την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του πολιτιστικού μας ορίζοντα. Είναι σημαντική για όλους μας η επιτυχία της Καλαμάτας στη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021. Είναι αίτημα όλων μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να προωθήσουμε την εικόνα μας και τον πολιτισμό μας στο διεθνή χώρο».

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής, σχολίασαν θετικά την υποστήριξη της υποψηφιότητας, κάνοντας εκτενέστερες ερωτήσεις στα μέλη του Γραφείου Υποψηφιότητας, σχετικά με τις απαιτούμενες διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος, καθώς και για τα οφέλη στον πολιτισμό, την οικονομία και την κοινωνία.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER