Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 14:46

Πρόσληψη 11 εργατών στην Αρχαία Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Πρόσληψη 11 εργατών στην Αρχαία Μεσσήνη

Συνολικά 11 εργάτες για τις εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης μνημείων στην Αρχαία Μεσσήνη θα προσλάβει με σύμβαση ορισμένου χρόνου το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωσή του. Οπως διευκρινίζεται, οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και -από σήμερα 13 Μαρτίου ως και τις 23 του μήνα, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.- να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στο γραφείο του έργου στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης (Αρχαία Μεσσήνη Μεσσηνίας, Τ.Κ. 24002 υπ’ όψιν κ.κ. Κλ. Σιδηρόπουλου, Δημ. Μπαλόπουλου, τηλ. επικοινωνίας: 27240 51046).

Σημειώνεται ότι η ίδια ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) και στην ιστοσελίδα του υπουργείου (http://www.yppo.gr), καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του γραφείου του έργου στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, αλλά και στο ΚΕΠ του Δήμου Μεσσήνης.


NEWSLETTER