Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 19:28

Δήμος Οιχαλίας: Πρόσληψη 13 ατόμων με 8μηνη σύμβαση

Γράφτηκε από την
Δήμος Οιχαλίας: Πρόσληψη 13 ατόμων με 8μηνη σύμβαση

Την πρόσληψη 13 ατόμων που θα εργαστούν για 8 μήνες στο Δήμο Οιχαλίας, μέσα στο 2015, ζητεί με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι υπάλληλοι αυτοί ζητούνται για: 

α) Την καθαριότητα: 4 ΥΕ εργάτες καθαριότητας - συνοδοί

απορριμματοφόρων. 1 ΔΕ χειριστής μηχανημάτων έργων (γκρέιντερ).

β) Την ύδρευση - αποχέτευση: 2 ΔΕ υδραυλικοί. 1 ΔΕ χειριστής μηχανημάτων έργων (τσάπα).

γ) Την υπηρεσία νεκροταφείων - κοιμητηρίων: 1 ΔΕ χειριστής μηχανημάτων έργου (τσάπα). 3 ΥΕ εργάτες καθαριότητας.

δ) Επίσης ζητείται ένας ακόμα ΠΕ μηχανικός, «με σκοπό την κάλυψη της Υπηρεσίας Τεχνικών Εργων, της οποίας το προσωπικό αμείβεται με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του μηχανικού αυτού είναι οι μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει με την υπηρεσία Τεχνικών Εργων, λόγω και της αποχώρησης ενός μηχανικού πρόσφατα».

Τα τυπικά προσόντα ανάλογα με την ειδικότητα, η διαδικασία και οι προϋποθέσεις, θα προσδιοριστούν από το ΑΣΕΠ και τη σχετική προκήρυξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

• Εν τω μεταξύ, στο έκτακτο Δ.Σ. Οιχαλίας την Κυριακή 8 Μαρτίου αποφασίστηκε η πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα, για 2 μήνες, για να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες από τις πλημμύρες της 6ης Μαρτίου. Πρόκειται για  4 ΥΕ εργάτες γενικών καθηκόντων, 1 ΔΕ οδηγό φορτηγού και 1 ΔΕ χειριστή μηχανημάτων έργου.


NEWSLETTER