Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 14:20

Δεν ανησυχεί ο Νίκας για τον περιφερειακό

Γράφτηκε από τον
Δεν ανησυχεί ο Νίκας για τον περιφερειακό

Δεν ανησυχεί για την ολοκλήρωση του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου της Καλαμάτας ο δήμαρχος Π. Νίκας και συμφωνεί με την επιδίωξη της κυβέρνησης να ολοκληρωθεί το έργο με τον προσφορότερο τρόπο προστασίας του δημοσίου συμφέροντος.

 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, με αφορμή την αναθεώρηση της σύμβασης παραχώρησης οδικών αξόνων που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο κ. Νίκας είπε ότι «δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Oταν ο περιφερειακός αυτοκινητόδρομος έχει ολοκληρωθεί με μία γέφυρα που έχει κοστίσει 13 εκ. ευρώ, δεν μπορεί κανένας να σταματήσει αυτό το έργο. Kαι από ό,τι γνωρίζω και η κυβέρνηση θέλει να βρει τον τρόπο, ώστε να ξεκινήσουν γρήγορα τα έργα και να ολοκληρωθούν οι αυτοκινητόδρομοι και ιδιαίτερα ο περιφερειακός και το Λεύκτρο - Σπάρτη, που έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν στο 95%».

Ο δήμαρχος επεσήμανε πως «εμείς δεν διαφωνούμε να βρεθεί ο προσφορότερος τρόπος, ώστε να προστατευτεί το δημόσιο συμφέρον. Δεν θέλουμε να γίνουν οι δρόμοι πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος. Να προστατευτεί το δημόσιο συμφέρον, τα χρήματα είναι λίγα».

 

Γ.Σ.


NEWSLETTER