Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 20:24

Λιμάνι Κυπαρισσίας: Ξηλώνουν τα φωτιστικά για να τα… συντηρήσουν

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Λιμάνι Κυπαρισσίας: Ξηλώνουν τα φωτιστικά  για να τα… συντηρήσουν

Για συντήρηση δημοτικού φωτισμού στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας πήγε να ψηφίσει χθες η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας στην έγκριση ανάληψης δαπανών και ψήφισης πιστώσεων του προϋπολογισμού του δήμου, αποψίλωση των παλιών φωτιστικών στο λιμάνι της Κυπαρισσίας τους βγήκε.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης χρειάστηκε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπογράφοντα τη σχετική μελέτη για να τους διευκρινίσει για το τι πρόκειται.

Αρχικά στα μέλη της επιτροπής, και όπως εισήχθη το θέμα από την πρόεδρο Μαρία Πανουσιοπούλου, ειπώθηκε ότι θα ήταν για τον ηλεκτροφωτισμό του λιμανιού και η σχετική δαπάνη ήταν 6.260 ευρώ. Οταν όμως από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ευστάθιο Ανδρινόπουλο ζητήθηκε η μελέτη διαπιστώθηκε διαβάζοντάς την ότι αφορούσε την αποψίλωση των παλιών φωτιστικών, την κάλυψη των φρεατίων, από τα οποία έχουν κλαπεί τα καπάκια και η αποψίλωση των βάσεων των παλιών φωτιστικών.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σαράντος Κουκούμης ζήτησε το Λιμενικό Ταμείο να καλύπτει τέτοιες δαπάνες αφού αυτό είναι που εισπράττει και τέλη.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER