Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 19:09

Πρώτη συνεδρίαση ΔΣ της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πρώτη συνεδρίαση ΔΣ της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης - Αποχέτευσης Τριφυλίας, η οποία πρόσφατα δημιουργήθηκε στο δήμο και προέκυψε από επέκταση της υπάρχουσας ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας. 

Με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση ο πρόεδρος της επιχείρησης Παναγιώτης Γυφτάκης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Στόχος μου είναι, όπως θετικά κινήθηκε η ΔΕΥΑΚΥ, το ίδιο να γίνει και με τη ΔΕΥΑΤ και να πάει ακόμη καλύτερα. Εχω την εμπειρία από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚΥ και είμαι σε μια θέση την οποία μού έχουν εμπιστευτεί 3 διαφορετικοί δήμαρχοι. Εχω μάθει κάθε υπηρεσία που μου ανατίθεται να τη στηρίζω με δύναμη ψυχής και να φέρνω θετικά αποτελέσματα».

Τα θέματα της πρώτης συνεδρίασης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα: Αποφασίστηκε η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα και στην θέση του αντιπροέδρου εκλέχτηκε η Μαρία Πανουσιοπούλου. Εγινε έγκριση του σήματος και της σφραγίδας, που παραμένει το ίδιο απεικονίζοντας μια παλιά πετρόκτιστη βρύση, όπου αλλάζει μόνο το όνομα της επιχείρησης και από «Κυπαρισσίας» γίνεται «Τριφυλίας». Εγκρίθηκε η αποζημίωση του προέδρου, που είναι στο 25% της αμοιβής του δημάρχου. Και ορίστηκαν τα ονόματα εκείνων που θα έχουν συναλλαγές με τράπεζες, όπως και τα όρια των συναλλαγών.

 Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER