Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 07:47

Νέα αμελέτητη ενέργεια Νίκα: Ξανανοίγουν την Αριστομένους στο Πάρκο

Γράφτηκε από τον
Νέα αμελέτητη ενέργεια Νίκα: Ξανανοίγουν  την Αριστομένους  στο Πάρκο

Τη διάνοιξη της Αριστομένους προς νότο, με τη δυνατότητα διέλευσης αυτοκινήτων στην ανατολική πλευρά του Πάρκου Σιδηροδρόμων, εξετάζει η δημοτική αρχή Καλαμάτας:

Αυτό αποκάλυψε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημήτρης Δημόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος για το κυκλοφοριακό, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών" Μιχάλη Αντωνόπουλου.

«Είμαστε σε αναζήτηση γενικότερων λύσεων στην ανατολική πλευρά του Πάρκου, όπου υπάρχει ποδηλατόδρομος, χώρος για πεζούς και αυτοκίνητο», είπε ο Δ. Δημόπουλος. Και σχολίασε πως «το θέμα θέλει το χρόνο του. Χρειάζεται τακτοποίηση. Μελέτη θα δείξει τι πρέπει να γίνει. Πάντως, θα υπάρχει διέλευση».

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο δημοτικός σύμβουλος μας είπε ότι «η διέλευση αφορά και αυτοκίνητα - αυτή είναι και η κατεύθυνση που συζητάμε κι έχει δώσει ο δήμαρχος». Υποστήριξε δε ότι «όπως είναι η κατάσταση σήμερα, κανείς δεν εξυπηρετείται, πεζός, ποδήλατο ή αυτοκίνητο». Ανέφερε, τέλος, ότι «σε περίπτωση διέλευσης αυτοκινήτων εξετάζεται πού θα πάει ο ποδηλατόδρομος, αν θα περάσει μέσα από το Πάρκο ή και δυτικά».

Και όλα αυτά βέβαια, χωρίς την ύπαρξη καμμίας κυκλοφοριακής μελέτης.

Γ.Σ.


NEWSLETTER