Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 14:32

H 4η Ανθοκομική Εκθεση του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

H 4η Ανθοκομική Εκθεση του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 24 Μαΐου, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. 

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, «θα δώσει την ευκαιρία σε όσους την επισκεφθούν, να θαυμάσουν και να αγοράσουν ανοιξιάτικα λουλούδια σε πανδαισία χρωματισμών, καθώς και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες για την καλλιέργεια και φροντίδα ανθέων και φυτών, αλλά και να μετάσχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης, θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά για παιδιά».

Οσοι φυτωριούχοι, ανθοπώλες, καταστηματάρχες με γεωργικά εφόδια κ.ά. ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην 4η Ανθοκομική Εκθεση, ακόμη και από περιοχές εκτός Μεσσηνίας, μπορούν να συμπληρώσουν σχετική αίτηση.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. και από 6 έως 11 μ.μ., όλες τις ημέρες της λειτουργίας της. 

Πληροφορίες δίνονται από τις υπαλλήλους της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών του Δήμου Καλαμάτας, Στυλιανή Στάμου (τηλ. 27213 60844) και Αγγελική Σταματελοπούλου (τηλ. 27213 60846).