Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 12:19

Κυπαρισσία: Μητέρα έσπασε το πόδι της σε έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κυπαρισσία: Μητέρα έσπασε το πόδι της σε έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί

Μία μητέρα έσπασε το πόδι της και το ανήλικο παιδί της τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, στην Διονυσιάδα πηγή που βρίσκεται στην παραλία του Αϊ-Λαγούδη. Το θέμα αυτό αναδεικνύει o αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Δημήτρης Κουτσούλης, με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μιλώντας παράλληλα για χρόνια αμέλεια της δημοτικής αρχής.

 

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ανέφερε πως μία μητέρα είχε πάει την Πέμπτη με το ανήλικο παιδί της στην παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στη Διονυσιάδα πηγή -έργο που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Οταν προσπάθησε να πιάσει το παιδί της που είχε απομακρυνθεί λίγο προς την πλευρά της πηγής, από τα ψηλά χορτάρια δεν είδε το σκαλοπάτι που βρισκόταν εκεί, με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί κάταγμα στο πόδι και το παιδί γρατζουνιές στο κεφάλι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Ο κ. Κουτσούλης παρατήρησε πως από χθες μπήκαν προειδοποιητικές κόκκινες κορδέλες γύρω από την πηγή και σημειώνει ότι "η κατάσταση αυτή δείχνει πόσο ανέτοιμοι είμαστε να υποδεχθούμε τουρίστες, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους".

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER