Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 14:06

Νέα λύση για τα ταξί στο λιμάνι

Γράφτηκε από την
Νέα λύση για τα ταξί στο λιμάνι

Τα ταξί θα περιμένουν στο λιθόστρωτο τμήμα του λιμανιού της Καλαμάτας, μπροστά από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και μόλις αδειάζουν θέσεις, μέσω της Σανταρόζα, θα μπαίνουν στην πιάτσα στο τέρμα της Φαρών.

Αυτή είναι η προσωρινή λύση που επελέγη τελικά για τη στάθμευση των ταξί, προκειμένου να εξυπηρετούν τους τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια, τις μέρες που καταπλέουν στην πόλη.

Στη συγκεκριμένη λύση κατέληξε ομόφωνα, χθεσινή σύσκεψη στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία του δημάρχου Π. Νίκα. Στη συζήτηση απορρίφθηκε η προσωρινή λύση της στάθμευσης των ταξί στη βόρεια πλευρά της Ναυαρίνου, από τον κατάπλου έως τον απόπλου των κρουαζιερόπλοιων. 

Οπως επιβεβαιώθηκε, για την οριστική λύση θα υπάρξει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνδυασμό με το σύστημα ασφαλείας (ISPS) του λιμανιού, όταν αυτό ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί, ο διοικητής της Τροχαίας Ηλ. Αξιοτόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χ. Βγενής και ο εντεταλμένος για το δημοτικός σύμβουλος Δ. Δημόπουλος.κυκλοφοριακό δημοτικός σύμβουλος Δ. Δημόπουλος.


NEWSLETTER